top of page
Rolunk

Konyhánkon az egészséges és friss alapanyagok használatában hiszünk. Pont emiatt nem dolgozunk fix étlappal, hanem napi ajánlatban váltogatjuk ebédeiteket! Szezonalitásban gondolkozunk, ezért minden nap az kerül a menünkbe, ami épp ránkkacsintott a piacon! :)  

Minden héten, főzünk rászorulóknak. A melegételek a Budapest Bike Maffia segítségével más és más hajléktalanszállóra juttatunk el. Ha szeretnéd támogatni, hogy más ember is egyen egy tál forró ebédet, katt a lógóra! :)

 

 

 

 

 

 

A kis közösségekben és az összefogásban hiszünk. Fontos számunkra, hogy munkánkkal aktívan részt vegyünk hátrányos helyzetű csoportok támogatásában. Együtt minden könnyebb, együtt minden működő. 

Napi ajánlatunkban glutén-, és laktózmentes levesek, egytálételek, főzelékek, feltétek és desszertek szerepelnek felváltva, mindegyik ételünknél feltüntetve, hogy melyik, milyen-mentes.

Helyi éttermünk mellett (melyet most bezártunk, hogy vigyázzunk egymásra) ételkiszállítással szeretnénk kedveskedni nektek! Oldalunk teljesen friss és ropogós, a helyzetre való tekintettel szupergyors tempóban, napok alatt készítettük el nektek. :)  

 

Pop-up Hokedli delivery-nk ugyanazon szemlélettel és gondoskodással készíti el minden nap az ebédeiteket, mint amit már megszokhattatok tőlünk. Reméljük, hogy tudunk egy kis mosolyt csalni az arcotokra, és nagyon jókat esztek majd nálunk! 

logo_bbm-50mm_edited.png

Szállítási területeink

Az ételrendelés menete

 • Ebédrendelésedet csak itt, online felületünkön tudod leadni.

 • Étlapunk péntekenként frissül, minden nap, napi ajánlatban dolgozunk. Az adott napi ajánlatot a bal oldalt találhatod meg, a hét napjaira kattintva.

 • Előrendelésben főzünk nektek. Ez azt jelenti, hogy minden nap délig rendelheted meg a másnapi ebédedet. Tehát a hétfői ebédedet vasárnap délig rögzítheted itt a rendszerünkben. Természetesen, egész hétre is rendelhetsz előre egy körben, így biztos, hogy minden nap lesz finom ebéded! :)

 • Egészségvédelmi okokból nem fogadunk el készpénzt. Ebéded ellenértékét előre, banki átutalással tudod rendezni. Az átutalásra ugyanazok a szabályok érvényesek, mint az ebédrendelésre: minden nap, délig várjuk az összegeket a bankszámla számunkra. Csak azokat az ebédeket tudjuk szállítani, melyek ellenértékének rendezése megtörtént. 

 • Kérjük, a banki utalások közlemény rovatában tüntessétek fel:

Rendelés sorszáma

 • Cégünk bankszámla száma, melyre az utalásokat várjuk:

Kétker-Étkem Étkezde Kft.

10103104-05303500-01003000

Budapest Bank

 • ÁFÁ-s, céges számla igényeiteket kérjük, a megrendelésnél jelezzétek. Ez esetben természetesen a számlát erre a cégnek állítjuk ki, nem magánszemélynek.

 • Az étlapon feltüntetett áraink már tartalmazzák az ÁFA-t.

 • Kiszállítási díjat beküldött megrendelésenként számít a rendszer, tehát ha egész hétre előrendelsz, sokkal olcsóbban jössz ki! :)

 • Kérjük, a rendelés folyamán pontos címet, ajtót, és kapucsengőt adjatok meg. Futárjaink érintésmentesen dolgoznak. Az ételt oda fogják elhelyezni, ahova azt a megjegyzésrovatban kéritek. Vigyázni szeretnénk egészségükre, ezért kérjük, csak szükséges esetben találkozzatok velük személyesen. 

 • Rendeléseitek törlésére sajnos, nincsen lehetőségünk. Amennyiben nem tudjátok mégsem átvenni a már megrendelt és kifizetett ételt, jelezzétek, és eljuttatjuk adományként rászorulóknak.

 

 

Tekintve, hogy nagyon gyorsan kellett reagálnunk a jelenlegi helyzetre, sajnos, más online fizetési felületet nem tudunk biztosítani, ezek elintézése, a szerződéskötések hosszú hetekbe telnek. Nekünk egy hetünk volt felépíteni ezt a rendszert, de reméljük, hogy megértitek, és elfogadjátok ezt a működést. :) 

Rendelj több napra, és spórolj a szálllítási költségen!
TIPP:

A kiszállítás módja

A jelenlegi helyzetre való tekintettel, szigorúan szabályoztuk futárjainkat, és konyhánk működését. Ebben segítségünkre HACCP-s kollégánk aktívan részt vett, és pandémiás tervet állított össze. A pandémiás terv alapján népegészségügyi és élelmiszerbiztonsági jogszabályok voltak a mérvadók, melyeket minden kollégánknak külön oktatás folyamán biztosítottunk.

 

Lenne pár kérésünk felétek is, melyek a következők:

 • Ételeitek triplán csomagolva, névre szólóan hagyják el a konyhánkat. Kérjük, hogy az átvett ételek külső csomagolását dobjátok ki, és utána mossatok alaposan kezet.

 • Javasoljuk, hogy az ebédeket forraljátok újra, és saját tányérban és evőeszközökkel fogyasszátok el.

 • Futárjaink csak fertőtlenített kézzel, kesztyűben érnek a gondosan becsomagolt ételeitekhez, viszont azt kérnénk, hogy kerüljétek velük a személyes találkozást. Az ételeiteket a rendelés folyamán megadott címen, és elhelyezési ponton hagyjuk. 

 • Ebédeteket minden nap 11:00-13:00 óra között szállítjuk ki. Kaputelefon segítségével jelzi a futár, mikor odaért hozzátok.

bottom of page